Basara: Naši rezultati su dokaz dobrog rada cijelog kluba

Čelni čovjek ŽNK Iskra Bugojno

Basara: Naši rezultati su dokaz dobrog rada cijelog kluba

S. Mlaćo

Nakon što su u subotu na svom terenu sa 4:0 nadigrale Modriču, nogometašice Iskre već u četvrtak u okviru 6.kola u goste će Gradini iz Srebrenika. Plave sa Jaklića u Srebreniku žele nastaviti sa nizom dobrih igara, te se nadaju novim bodovima na svom kontu.

Atmosfera u ekipi je sjajna, a uoči ovog duela za SportSport.ba je govorio prvi čovjek ŽNK Iskra Bugojno Naim Basara.

"Upriličili smo dodjeljivanje nagrada za nogometašice koje su prošle sezone izborile plasman u Premijer ligu i mislim da ćemo sa ovakvim radom nogometašica i trenera ŽNK Iskra biti u vrhu Premijer lige naše zemlje. Nadamo se da ćemo za dvije takmičarske sezone biti jedan od glavnih favorita za ulazak u Evropu", kazao je Basara na početku razgovora za naš portal.

Ono što raduje ovog uspješnog sportskog radnika iz Bugojna i sve navijače kluba jesu sjajni rezultati u debitantskoj sezoni i seniorke i kadetske selekcije.

"Svi ti dobri rezultati su zasluga vodstva kluba, te trenera,  a ne mogu izostaviti Upravu na čelu sa našim sponzorima. Što se tiče samog takmičenja u novoj sezoni svi ste svjedoci da su kadetkinje na čelu tabele, a seniorke treće i nama je cilj da budemo tim koji će se boriti u Ligi za prvaka naše zemlje, ističe naš sagovornik.

"Ja bih ovim putem pozvao sve ljubitelje i simpatizere ŽNK Iskra da dođu na stadion Jaklić i da nas bodre, a mi ćemo im se odužiti pobjedama", zaključio je Basara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije