Bašić: Molio sam Boga da završi 4:0

Trener Metalleghea nakon poraza od Zrinjskog

Bašić: Molio sam Boga da završi 4:0

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su na Piroti deklasirani od lidera Zrinjskog sa visokih 4:0, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih pola sata. Gosti su pokazali mnogo više, u svim segmentima igre nadigrali popularne Kraljeve koji su samo u drugom poluvremenu uspjeli u par navrata zaprijetiti gostujućem golu.

Metalleghe definitivno ne djeluje kao ista ekipa od početka sezone, što pokazuje i samo osam osvojenih bodova te deseto mjesto. Nermin Bašić, tim menadžer Metalleghea  nakon utakmice sa Zrinjskim nije imao puno šta reći, osim uputiti riječi hvale na račun gostiju iz Mostara.

"Ovo je potpuno katastrofa moje ekipe, blijedo izdanje i mislim da smo sa previše respekta ušli prema šampionu ove države. Ekipa Zrinjskog nas je nadigrala u svim elementima nogometne  igre i prvi put sam u životu molio Boga da završi 4:0 i da se završi utakmica. Sve čestitke Zrinjskom i mislim da će ova ekipa sigurno ponovo  biti šampion i zaista igraju strašan nogomet. Mi smo podbacili u svim segmentima i sreća je da nam dolazi ova reprezentativna pauza", kazao je razočarani Bašić.

Nakon reprezentativne pauze Metalleghe će na Mračaju ugostiti ekipu Čelika koji su izabranici Nermina Bašića u svojoj prvoj utakmici u Premijer ligi na otvaranje sezone savladali sa 3:1. Sada su Čelik i Metalleghe u veoma teškoj poziciji, te je za očekivati veoma neizvjesnu utakmicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi