Trener Metalleghea

Bašić: Planiramo dovesti još dva kvalitetna igrača

Ekipa Metalleghea odigrala je juče prijateljski meč protiv sastava Krupe. 

Izabranici Nermina Bašića pružili su prilično dobru igru, ali su nakon 90 minuta poraženi sa 2:1. I pored takvog rezultata, trener novog premijerligaša je zadovoljan viđenim na terenu.

"Mislim da smo dosta dobro odigrali utakmicu. Sada se okrećemo nastavku priprema. Sutra imamo slobodan dan, a u srijedu već novi meč. Učestvovaćemo na turniru u Slavonskom Brodu, a cijele pripreme odradićemo u Jajcu. Nadam se da ćemo dovesti još dva kvalitetna igrača kako bi dodatno zaoštrili konkurenciju. Premijer liga će biti sigurno zahtjevna, ali mi ćemo se truditi da odgovorimo svim izazovima", izjavio je Bašić za Sportsport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi