Baždarević:  Vratili smo se u život

Selektor zadovoljan

Baždarević: Vratili smo se u život

M. Šljivak

Selektor Mehmed Baždarević je zadovoljan nakon pobjede nad Izraelom.

"Važno je bilo dobiti ovu utakmicu. Navijači su nam olakšali posao navijanjem. Sretan sam, ovo je za mene bila velika utakmica. Momci su odradili odličan posao. Sada nam preostaje da čekamo ostale rezultate", rekao je Baždarević, te je dodao:

"Nama je najvažnije da smo se vratili u život. Ova pobjeda će nam dati morala. Moramo se koncentrisati na naredni meč s Belgijom. Ta nas utakmica definitivno može vratiti u borbu za EP. Pokazali smo veliku želju i karakter. Zadovoljni smo kako smo odigrali svih 90 minuta. Nadam se da će momci ponuditi još mnogo lijepih trenutaka", dodao je selektor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.