Baždarević: Hajrović nije odbio poziv!

Selektor bh. reprezentacije smiruje strasti

Baždarević: Hajrović nije odbio poziv!

"Izet Hajrović nije odbio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine", kazao je selektor Mehmed Baždarević na početku razgovora za SportSport.ba. 

Španski portal MundoDeportivo je objavio informaciju da je Hajrović zbog želje da se posveti klupskim obavezama odbio poziv u reprezentaciju, ali u tome nema istine. To je potvrdio i selektor Baždarević.

"On je bio sretan što se nalazi među 26 igrača, ali ja sam skratio listu na 22 igrača i Hajrović neće biti u timu za predstojeće utakmice. To ne znači da je otpisan, već želim da on svojim radom izbori mjesto u klubu i da vrati mjesto u reprezentaciji", kazao nam je Baždarević. 

Podsjetimo, Hajrović je u redove Eibara dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Werdera, ali službeni nastup za španski klub još uvijek nije zabilježio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.