Baždarević i Marinović 26. maja objavljuju spiskove
FOTO: EPA

Zajednička konferencija za novinare

Baždarević i Marinović 26. maja objavljuju spiskove

S. Mlaćo

Selektori  „A“ reprezentacije Mehmed Baždarević  i „U21“ Vinko Marinović održaće zajedničku konferenciju za novinare 26. maja 2017. godine u 11 sati, u hotelu „Europa“ (sala  Atrijum) u Sarajevu.

Baždarević i Marinović će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za kvalifikacione utakmice „A“ tima sa Grčkom za plasman na SP, odnosno „U21“ selekcije sa Švajcarskom za EP.

Susret sa Grčkom je na programu 09. juna u  Zenici, dok je duel sa Švajcarskom 13. juna u Bielu. Naša „A" selekcija se trenutno nalazi na trećem mjestu grupe „H" sa deset osvojenih bodova, dok je Grčka jedno mjesto iznad sa 11 osvojenih bodova, a Belgija je prvoplasirana sa 13.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na drugoj strani „U-21" selekcija je pobjedom nad Lihtenštajnom (6:0) otvorila kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi