Baždarević i Misimović na sjednici Skupštine NS/FS BiH

Prate rad same Skupštine

Baždarević i Misimović na sjednici Skupštine NS/FS BiH

S. Mlaćo

U hotelu Terme na Ilidži u toku je redovna Izvještajna Skupština NS/FSBiH na kojoj je prisutno 58 delegata, a dnevni red je usvojen jednoglasno.

Na samom početku delegatima se obratio i predsjednik Saveza Elvedin Begić, a izabrana su i radna tijela (zapisničar, ovjerivači zapisnika).

Trenutno se iznose Izvještaji o radu NS/FBiH za 2016. godinu, a na sjednici prisustvuje i selektor naše nogometne reprezentacije Mehmed Baždarević, te nekadašnji član reprezentacije Zvjezdan Misimović koji je na nedavnoj sjednici imenovan za Savjetnika Izvršnog odbora za pitanja nogometa/fudbala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Baždarević i Misimović prate rad same sjednice, što je svakako još jedan dokaz sjajnog, prije svega transparentnog rada našeg Nogometnog saveza, koji može radovati sve istinske sportske radnike u našoj zemlji, te same navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi