Baždarević i Misimović obišli Grbavicu

Pred susret sa Belgijom

Baždarević i Misimović obišli Grbavicu

Selektor A reprezentacije BiH Mehmed Baždarević, savjetnik Izvršnog odbora za pitanje nogometa/fudbala Zvjezdan Misimović, kao i  članovi administracije NS/FS BiH  danas su posjetili  stadion „Grbavica“ u Sarajevu,  gdje su se sastali sa predstavnicima FK Željezničar.

Baždarević i Misimović su istakli zadovoljstvo što će, nakon suspenzije Bilinog polja, veoma važna utakmica u kvalifikacijama za SP protiv Belgije biti odigrana 7. oktobra upravo na Grbavici.

Predstavnici NS/FS BiH, koji su sa domaćinima održali i još jedan u nizu operativnih sastanaka, bili su zadovoljni dinamikom radova na ovom stadionu. 

Grbavica je  trenutno u fazi adaptacije kako bi ispunila zahtjeve FIFA/UEFA. Rok za završetak radova je 1.10.2017. Podsjetimo, naša reprezentacija će Belgiju ugostiti 7. oktobra u jednom od dva odlučujuća susreta za plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi