Baždarević i Nestorović otkrivaju karte u hotelu Europa

U ponedjeljak će biti poznati spiskovi A i U-21 selekcija

Baždarević i Nestorović otkrivaju karte u hotelu Europa

Selektori seniorske i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević i Darko Nestorović će početkom sljedeće sedmice objaviti spisak igrača koji će biti pozvani na sljedeća reprezentativna okupljanja.

U hotelu „Europa“ (sala  Atrujum) u Sarajevu, u ponedjeljak 24. avgusta  2015. godine, sa početkom u 11 sati biće održana press konferencija, na kojoj će dva selektora 'otkriti karte' i svoje adute za naredna iskušenja.

Seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine uskoro očekuju dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (protiv Belgije u Briselu 3.9. i protiv Andore u Zenici 6.9.), dok će mlada reprezentacija 2.9. u Sarajevu odmjeriti snage sa Kazahstanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.