Baždarević: Momci rade ozbiljno i angažovano

Selektor pohvalio fudbalere

Baždarević: Momci rade ozbiljno i angažovano

Prvi trening odrađen je večeras u St. Galenu a na raspolaganju selektoru Baždareviću i njegovom stručnom štabu su bili sljedeći igrači: Begović, Pirić, Karačić,Vranješ, Spahić, Zukanović, Cocalić, Šunjić, Memišević, Bešić, Pjanić, Hadžić, Grahovac, Medunjanin, Duljević, Višća, Hajrović, Džeko, Bajić i Hodžić.

„Jako dobro su momci radili, ozbiljno i angažovano“, rekao je Baždarević nakon treninga te nastavio: „Sve što smo tražili od njih odradili su odlično i namamo ni jednu zamjerku. Bio je ovo prvi trening i zaista ih mogu sve pohvaliti.“

Sanjin Prcić je na pripreme stigao sa povredom desnog kojena tako da osim laganih vježbi nije mogao raditi ništa više. Selektor na njega neće moći računati jer nakon pregleda i konsultacija sa dr. Karabegom i ljekarskim timom Prciću je preporučeno da uradi dijagnostiku i fizikalnu terapiju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sutra su po planu priprema predviđena dva treninga, jedan prijepodne u deset sati a drugi, kao i danas  u 18 sati. Manji broj bh navijača pratio je trening a poslije iskoristio priliku da se slikaju sa našim reprezentativcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi