Baždarević: Možemo bez Spahića u dva naredna susreta
FOTO: EPA

Naš selektor jasan

Baždarević: Možemo bez Spahića u dva naredna susreta

S. Mlaćo

Pred predstojeći meč sa Gibraltarom u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, te prijateljski susret sa Albanijom selektor naše A reprezentacije Mehmed Baždarević je pred brojnim nedaćama i dilemama.

Naravno, i kad je riječ o Emiru Spahiću koji je trenutno bez angažmana što još više povećava zabrinutost selektora.

"Spahić je moj standardani izbor. Međutim, za predstojeća dva susreta možemo i bez njega, ali i bez nekolicine ključnih igrača.  Za definitivnu  odluku  još ima vremena", prenosi nfsbih.ba Baždarevićevu izjavu.

Naša reprezentacija trenutno je trećeplasirana momčad grupe H sa sedam osvojenih bodova, dok je Grčka na drugom mjestu sa 10, a Belgija je prva sa 12. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč sa Gibraltarom zakazan je za 25. mart, a samo tri dana kasnije rival će nam u prijateljskom duelu biti selekcija Albanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi