Baždarević: Nadam se da ćemo ovako nastaviti

Selektor zadovoljan

Baždarević: Nadam se da ćemo ovako nastaviti

E. Škorić

Mehmed Baždarević bio je zadovoljan nakon visoke pobjede nad Estonijom (5:0), ali smatra da je bilo perioda  gdje smo mogli biti još bolji.

"Bilo je perioda gdje smo mogli igrati još bolje, čvršće i organizovanije. No, prezadovoljni smo, publika je zadovoljna i sve čestitke igračima", istakao je Baždarević, objasnivši odluku da zamijeni Džeku, a ne Ibiševića.

"Edin je toliko trčao, a znamo da ima malih problema, pa sam ga mislio i ranije zamijeniti. Drago mi je i zbog Vede, što je dao gol, ali i zbog svih koji su nam priredili ovakav spektakl", dodao je Meša.

Selektor kaže kako se dosta radilo na prekidima.

"Mislim da smo puno vremena potrošili na prekidima i na slobodnim udarcima. Dali smo četiri gol iz prekida, ali mogli smo dati i pet golova koji nisu iz prekida. Nastojali smo uraditi ono što smo radili. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Ali da sada proslavimo večerašnju pobjedu", smatra naš selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Hvala svima koji su nas bodrili po ovako lošem vremenu", zaključio je Meša na kraju.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi