Baždarević: Ne smijemo gubiti igrače

Selektor na današnjoj press konferenciji

Baždarević: Ne smijemo gubiti igrače

E. Škorić, foto: Mahir Sarajlić

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević se danas obratio novinarima na press konferenciji koju je organizovao NFSBiH.

“Hvala Izvršnom odboru koji me izabrao i dao mi odgovornost. Spreman sam, krenuo sam u akciju od prvog dana. Bit ću dostupan za medije i učinit ću sve da dobro radimo. Za nas je važno da ste tu i da ste dio ovoga. Sve je u interesu bh. fudbala”, kazao je Baždarević na početku izlaganja novinarima.

Koliko ste do sada ušli u sav ovaj posao? 

“Svi se nadamo da će biti novih i dobrih igrača. Zemlja smo koja ne smije praviti greške. Nemamo pravo da ne vidimo sve momke koji mogu biti potencijalni kandidati za reprezentaciju. Osobno sam već počeo raditi na tome. Ne smijemo nikoga propustiti. Ne bih sada o imenima, ali kada napravimo neku konkretnu akciju, obavijestit ćemo vas”.

Da li ste se već čuli sa igračima?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

“S nekima sam se već čuo, a neke ću posjetiti ubrzo. Igrači su sretni što sam selektor”.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.