Baždarević: Nije bilo lijepo, ali je zasluženo

Baždarević nakon meča

Baždarević: Nije bilo lijepo, ali je zasluženo

M. Šljivak

Selektor Mehmed Baždarević zadovoljan je igrom naše selekcije u pobjedi nad Velsom.

Meša smatra da je pobjeda od 2:0 zaslužena i najavio je kako idemo na Kipar po pobjedu.

"Posložilo nam se sve, ali momci su odigrali večeras jako dobro. Bilo je puno nervoze, mislim da smo zasluženo pobijedili. Nije bilo puno šansi, nije bilo lijepe igre, ali idemo na Kipar da ostvarimo ono što želimo", rekao je selektor Baždarević.

Đurić je bio d

"Pokazao se kao pravi potez. Znali smo da možemo računati na njega. Poklopilo se da smo mogli bez Edina, sačuvali smo ga i da ga probamo spremiti za Kipar", istakao je selektor, koji je pohvalio i Vedada Ibiševića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Vedo je prošao jako težak period. Mislim da smo svi nastojali da ga vratimo u život. Nadam se da će postići još mnogo pogodaka", istakao je Baždarević.

"Ne znam da li smo favoriti. Igra se jedna utakmica u kojoj pobjednik ide dalje. Kvalitetni su, pobijedili su nas. Ja se nadam povoljnom rezultatu i odlazak u baraž. Bitno je samo da pobijedimo", dodao je selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.