Baždarević objavio spisak, pozvani Milićević i Tomić

Ubrzo počinju kvalifikacije za SP

Baždarević objavio spisak, pozvani Milićević i Tomić

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević danas je u hotelu "Europa" objavio spisak igrača na koje će računati u predstojećem susretu sa Estonijom. 

Naš državni tim kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji počinje 6. septembra kada će na Bilinom polju dočekati selekciju Estonije, a za ovu utakmicu selektor Mehmed Baždarević na spisak je uvrstio 26 igrača. 

Na spisku se nalaze sljedeći igrači:

Golmani: Asmir Begović (Chelsea), Ibrahim Šehić (Qarabag), Jasmin Burić (Lech)

Odbrana: Ervin Zukanović (Atalanta), Toni Šunjić (Stuttgart), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Edin Cocalić (Mechelen), Sead Kolašinac (Schalke), Emir Spahić (HSV), Mateo Sušić (Sheriff), Ognjen Vranješ (bez kluba), Senad Lulić (Lazio), Marin Aničić (Astana)

Vezni red: Miralem Pjanić (Juventus), Gojko Cimirot (PAOK), Srđan Grahovac (Rapid), Mario Vrančić (Darmstadt), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Edin Višća (Basaksehir), Danijel Milićević (Gent), Tomislav Tomić (Zrinjski), Haris Duljević (Sarajevo)

Napad: Edin Džeko (Roma), Milan Đurić (Cesena), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb), Vedad Ibišević (Hertha)

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zvanično okupljanje je planirano za 29. august. U prvom dijelu priprema ekipa će se okupiti na Ilidži u hotelu "Hercegovina", dok će se drugi dio priprema obaviti u Trening centru N/FSBiH u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi