Baždarević se družio sa predstavnicima "sedme sile"

Selektor Zmajeva

Baždarević se družio sa predstavnicima "sedme sile"

Selektor fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, uprkos mnogim obavezama danas je našao vremena za druženje za novinarima i predstavnicima medija.

U sali Atrium hotela Evropa nekadašnji kapiten BiH, a sada selektor, u neformalnom razgovoru sa bh. novinarima sa njihovim ranijim iskustvima u medijskom izvještavanju sa svih događaja vezanih za nacionalni tim naše domovine.

Baždarević je rado saslušao neke od prijedloga novinara kako da se u budućnosti što bolje i profesionalnije prate sve utakmice naše najbolje selekcije, ali i samih priprema Baždarevićevih izabranika.

Nakratko se prisutnim u sali Artium pridružio i posljednje imenovani član stručnog štaba, trener golmana, Enver Lugušić. 

Druženje selektora sa novinarima gotovo svih sportskih medija i sportskih redakcija trajalo je više od sat vremena, a iako je bilo neformalnog karaktera, Baždarević je pristao dati izjave predstavnicima "sedme sile".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.