Baždarević: Sudbina je u našim rukama

Selektor poručuje

Baždarević: Sudbina je u našim rukama

E. Škorić

Bh. fudbalska reprezentacija 9. juna u Zenici igra važnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Selektor Mehmed Baždarević danas je objavio spisak igrača na koje će računati za utakmicu koja slijedi.

"Još uvijek ima igrača koji su upitni za utakmicu. Danas ćemo znati sta je s Miličevićem. Na nama je da u ovih sedam-osam dana nađemo optimalnu formu za utakmicu. Nadam se da ćemo odraditi najbolje pripreme i da ćemo dočekati Grčku u dobrom stanju", istakao je Baždarević.

"Vidjeli smo protiv Belgije jednu novu Grčku u odnosu na onu s kojom smo mi igrali. Jednom pametnim igrom možemo doći do dobrog rezultata i sve je u našim rukama", dodao je selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nedostajat će nam Sead Kolašinac koji je u najboljoj formi u životu. Tražit ćemo soluciju u ovim igračima što imamo, jer ne smijemo dozvoliti improvizaciju u ovakvoj utakmicu", smatra Meša.

"Moramo odigrati jednu strpljivi i pametnu utakmicu u kojoj ne smijemo srljati. Šanse su još uvijek realne i otvorene i za prvo i drugo mjesto. Sudbina je u našim rukama", zaključuje selektor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi