Baždarević sutra na sastanku u N/FSBiH

Prvi sastanak nakon imenovanja

Baždarević sutra na sastanku u N/FSBiH

U subotu je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila novog selektora, a za kormilom našeg A tima će u narednom periodu biti Mehmed Baždarević.

Prvi kapiten Ljiljana, koje je predvodio u prvoj zvaničnoj utakmici protiv Grčke u Kalamati, i igračka legenda FK Željezničar, tokom sutrašnjeg dana trebao bi održati sastanak sa funkcionerima N/FSBiH.

Da je na putu ka prijestolnici naše domovine u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio nam je i sam Baždarević.

"Na putu sam ka domovini. Napravio sam kratku pauzu u Italiji kako bih obavio neke privatne obaveze, a u Sarajevu bih trebao biti sutra kada ću obaviti i razgovor sa ljudima iz Saveza", kazao nam je novi selektor Zmajeva.

Na press-konferenciji nakon Baždarevićevog imenovanja na mjesto selektora rečeno je kako nekadašnji reprezentativac BiH nije imao posebnih zahtjeva, te je za očekivati da će se saradnja N/FSBiH i Baždarevića ozvaničiti u predstojećim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.