Baždarević sutra potpisuje novi ugovor sa N/FSBiH!
FOTO: EPA

Ostaje selektor bh. reprezentacije

Baždarević sutra potpisuje novi ugovor sa N/FSBiH!

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević sutra će potpisati novi ugovor sa N/FSBiH.

Naime, Izvršni odbor N/FSBiH već ranije je dao "zeleno svjetlo" za nastavak saradnje sa Mehmedom Baždarevićem i novi ugovor će sutra biti i zvanično potpisan na zakazanoj sjednici. 

Čelnici krovne kuće bh. nogometa su dogovorili sve uslove sa Baždarevićem i prezadovoljni su onim što je dosad napravio na selektorskom mjestu, pošto je u proteklom periodu uspio praktično otpisanu reprezentaciju dovesti na prag plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Baždarević će tako naš nacionalni tim voditi i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Rusiji gdje dijelimo grupu zajedno sa reprezentacijama Belgije, Grčke, Estonije i Kipra. 

"Odradio je sjajan posao, radi se o kvalitetnom stručnjaku i velikom radniku kojem smo prije susreta s Velsom i Kiprom dali do znanja da želimo da reprezentaciju vodi i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", izjavio je za SportSport.ba u oktobru mjesecu potpredsjednik N/FSBiH Darko Ljubojević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju dodajmo da je na dnevnom redu sutrašnje sjednice i izvještaj koji se tiče dešavanja iz protekle polusezone u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.