Selektor BiH zadovoljan pobjedom

Baždarević: Tandem Džeko - Đurić je bogatstvo više za nas

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras u Zenici upisala svoju drugu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Naš tim je bio bolji od Kipra rezultatom 2:0, a selektor Mehmed Baždarević je istakao da je ovom pobjedom ispunjen večerašnji cilj.

"Bit ću kratak. Mislim da je naša pobjeda zaslužena i čestitam svojim igračima na igri i na ponašanju. Drago mi je što smo usrećili ljude koji su večeras došli na stadion, a moji fudbaleri su dali sve od sebe da ih obraduju", započeo je Baždarević, te potom nastavio:

"Pobjeda je mogla biti još veća, ali moram biti zadovoljan. Napadački tandem Džeko - Đurić? Mislim da su odradili svoj posao. Ovaj dvojac može biti jedna od solucija za budućnost i bogatstvo više za nas u reprezentaciji".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Želimo da imamo 22 igrača na koje možemo računati. Hajrović i Sušić su bili dobre izmjene i oni su odigrali dobru utakmicu. Čestitke svim igračima, nije nam bilo lako odigrati ovaj meč što zbog visokog poraza u Belgiji, što zbog onog poraza od Kipra", zaključio je naš selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi