Selektor u akciji

Baždarević testirao umjetnu podlogu na stadionu Nacional

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je svoj prvi od dva treninga pred svoju prvu utakmicu u 2015. godine protiv selekcije Andore.

Iako je trening našeg najboljeg tima prvobitno bio zatvoren za javnost, selektor Mehmed Baždarević dozvolio je malobrojnim bh. novinarima da prate prvih petnaest minuta treninga na stadionu Nacional u Andorra la Velli.

Zanimljivo je da je travnjak na stadionu na kojem će Zmajevi trenirati još sutra, a u subotu igrati svoj meč protiv Andore, pokriven umjetnom travom. Upravo na ovu činjenicu je selektor Baždarević skrenuo pažnju novinarima još tokom press konferencije na kojoj je objavio spisak kandidata za utakmice sa Andorom i Austrijom.

I dok su njegovi izabranici odrađivali uvodni dio današnjeg treninga popularni Meša je i sam odlučio da testira kvalitet podloge na stadionu Nacional.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.