Novi selektor BiH

Baždarević: Već sam počeo raditi i praviti plan

Mehmed Baždarević, novi selektor reprezentacije BiH, danas je imao prvi sastanak s čelnicima FSBiH.

"Nadam se da ćete biti dobri prema meni", našalio se na račun novinara bh. selektor, te je nastavio:

"Drago mi je da sam tu, drago mi je da sam dobio povjerenje. Ovo je bio prvi susret, da se upoznamo, a uskoro će biti i više detalja".

Baždarević nije imao neke posebne uslove

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Što se tiče ugovora neće biti problema. Ja ne postavjam neke nemoguće uslove. Važno je da sam slektor, a biće vremena za ostalo. Bitno je da smo spremni za izazove koji slijede", rekao je Baždarević kojem je ovo bio prvi radni dan. 

"Ovo je prvi radni dan. Radujem se što sam izabran. Ja sam već počeo raditi i već pravim pravi plan. Nismo razgovarali o pomoćnicima", dodao je Baždarević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.