Selektor Zmajeva pred Izrael

Baždarević: Vjerujem da će svi biti uz nas sutra

Mehmed Baždarević, selektor našeg nacionalnog tima, govorio je o narednoj utakmici s Izraelom.

Baždarević je svjestan da je Izrael opasna selekcija i da neće biti nimalo lako doći do tri boda u sutrašnjem meču na Bilinom Polju.

"Imamo još jedan trening i tada ćemo objaviti početnih 11. Ne smijemo zaboraviti da ovi igrači na koje računam imaju kvalitet. Želimo zajedno da napravimo dobar posao. Nadam se da ćemo biti na nivou, onakvom kakvog od nas očekuje nacija", kazao je selektor, koji se osvrnuo na Izraelce.

"Svi znate da je to kvalitetna ekipa, da imaju dobre igrače. Imaju dobar kolektiv. Sve smo prostudirali, napravili smo analize, no mislim da imamo argemunte koji su jaki i da posjedujemo kvalitet potreban za napraviti im probleme, kao što su oni nama napravili u Izraelu", kaže Baždarević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Vjerujem da će cijela zemlja biti uz naše momke sutra u Zenici. Nadam se da ćemo svi imati toplu dorbrodošlicu, ne samo ja, nego cijeli tim. Što se tiče izraelskog šampionata, to bih ostavio njima na razmatranje, iako su igrači završili. Mi hoćemo i moramo, te imamo snage da posao odradimo na najbolji mogući način", zaključio je popularni Meša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.