Baždarević zadovoljan: Zukanović se vraća među Zmajeve

Vraća li se defanzivac Chieva u reprezentaciju

Baždarević zadovoljan: Zukanović se vraća među Zmajeve

Mehmed Baždarević i njegov pomoćnik Stephane Gill u proteklim danima bili su u posjeti Italiji gdje su pratili igre potencijalnih reprezentativaca. 

Jedan od njih je i Ervin Zukanović koji se želi nametnuti novom selektoru i izboriti svoj povratak u naš najbolji nacionalni tim. 

Zukanović je prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba opravdao očekivanja selektora Baždarevića i po svemu sudeći naći će se na spisku za naredne utakmice naše reprezentacije. 

Defanzivac Chieva iz Verone imao je nesuglasica sa čelnicima Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali kako saznajemo iste će se ostaviti po strani zbog dobrobiti reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.