Andora apsolvirana

Baždarević: Želimo i protiv Austrije dobar rezultat

Selektor fudbalske reprezentacija Mehmed Baždarević želi dobar rezultat i protiv Austrije.

"Pritiska je bilo i nervoze. Znali smo važnost utakmice i bodova. Izuzetno je teško bilo spremati utakmicu. Važnost je napravila to da smo stvarali veliku atmosferu. Igrači su sve uradili profesionalno. Pobjeda je jako važna. Želim i protiv Austrije napraviti dobar rezultat", kazao je Baždarević za naš portal, dodavši:

"Učinit ćemo sve da što više igrača zaigra protiv Austrije, ali sigurno da nećemo moći igrati i sa 25 igrača. Dat ćemo većini igrača šansu. Moramo sa puno želje, žara i agresivnosti istrčati i napraviti dobar rezultat".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.