Bazina donirao sredstva za kamp
Teren sa umjetnom travom na trening kampu NK Široki B.

Pomoć u ostvarenju vrijednog projekta

Bazina donirao sredstva za kamp

Mario Bazina, do jučer sportski direktor NK Široki Brijega, donirao je značajna financijska sredstva kako bi pomogao u izgradnji trening kampa Musa – Karačić na Mostarskom blatu.

Ova sredstva će se iskorisiti za izgradnju i opremanje  fitness centra u sklopu kampa.

Iz  nogometnog kluba Široki Brijeg se zahvaljuju Bazini na ovom činu, što je prepoznao vrijednost i važnost projekta kampa za trening na Mostarskom blatu te na njegovom dosadašnjem radu u klubu.

Na kampu Musa-Karačić nalaze se tri terena od kojih je jedan sa umjetnom travom, a na glavnom terenu su prošle godine započeti radovi na jednoj tribini koja je danas skoro pa gotova.. Uz staru svlačionicu izgrađena je i nova, a uz svlačionice u funkciji će biti spomenuti fitness centar te nekoliko uredskih prostorija.

NK Široki Brijeg je uz beogradski Partizan jedini klub na prostorima ex-yu države koji ima svoj vlastiti kamp što je za svaku pohvalu i primjer svima u BiH ali i šire.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.