Bebanić: Imperativ stvorio pritisak

Remi Veleža i Čapljine

Bebanić: Imperativ stvorio pritisak

M. Maksimović

  Velež je na jučerašnjoj utakmici protiv Čapljine još jednom razočarao svoje navijače.

Pobjeda nad Novim Travniom i remi iz Goražda ipak nisu doveli do pobjede Rođenih nad Čapljinom na domaćem terenu, iako su vodili golom Papaza. 

Edin Bebanić razočaran je ishodom koji je, kako kaže, morao biti povoljniji za Velež.

“Imali smo imperativ pobjede što je donekle proizvelo pritisak koji je nekako bio prisutan od starta do kraja utakmice. Ipak smo smogli snage da povedemo, ali na kraju nismo uspjeli sve to kapitalizovati. Čapljina je izjednačila i odnijela bod“, rezimirao je Bebanić okrećući se svom prvom gradskom derbiju u karijeri.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Sretan sam što ću konačno imati priliku igrati i taj meč. Kao junior i kadet imao sam uspjeha u gradskim derbijima protiv Zrinjskog i ja se iskreno nadam da će se ti uspjesi ponoviti i na predstojećim mečevima, iako je Zrinjski ruku na srce favorit. Naše je da odigramo hrabro i pokušamo ih iznenaditi“, dodao je Bebanić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi