Beća: Blizu smo opstanka, ali ništa još nije gotovo

Trener Čapljine

Beća: Blizu smo opstanka, ali ništa još nije gotovo

Tešku, ali istovremeno i slatku pobjedu u srijedu su na svom stadionu upisali fudbaleri Čapljine koji su s 2:1 porazili Goražde. Direktni konkurent u borbi za opstanak poražen je golovima postignutim u posljednjih deset minuta meča.

“Bilo je preteško, ali je na kraju zasluženo. U početku nismo uspjeli iskoristiti dvije, tri dobre prilike, a onda smo dobili gol i mnogo nervoze. Deset minuta prije kraja smo izjednačili, potom smo zapucali još dvije dobre prilike i na koncu gol za pobjedu postigli u samom finišu“, rezimirao je trener Damir Beća koji gostovanje Sloge Simin Han dočekuje u dobrom raspoloženju.

“Blizu smo opstanka, ali još ništa nije gotovo. Naredna utakmica za nas je najvažnija, moramo se dobro pripremiti i tražiti pobjedu protiv ekipe koja je tokom proljeća pokazala možda i najviše“, kaže Beća.

Zbog tri žuta kartona u timu Čapljine sutra neće biti Pere Pervana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi