Strateg Čelika nezadovoljan remijem

Beganović: Dominirali smo, a Travnik nas je kaznio našom greškom

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas bez Salčinovića, Selimovića, Bajraktarevića i Kazazića nisu uspjeli da slome otpor veoma čvrstog Travnika. Gosti su odigrali onako kako se od njih i očekivalo, dosta zatvoreno, na polukontre i kontre, što im je na kraju donijelo jedan gol u mreži Adilovića, te osvojeni bod na svome kontu.

Čelik je danas dominirao terenom, ali nije uspio, posebno u drugom poluvremenu da realizuje neke izgledne šanse. Nakon utakmice, nezadovoljan konačnim ishodom bio je domaći trener Elvedin Beganović.

"Čestitam kolegi na osvojenom bodu, mislim da smo mi danas dominirali. Travnik nas je danas kaznio našom nepažnjom, imali su samo jedan šut u okvir gola, postigli su jedan gol i na kraju su osvojili bod. Naša ekipa je igrački limitirana, na raspolaganju sam imao samo 18 igrača za ovu utakmicu. Igrači su se vratili nakon što su gubili, sigurno su i ovi protesti malo na njih uticali, na kraju smo imali priliku da postignemo gol i da pobijedimo, ali Nurković je sjajno odbranio", ističe Beganović.

Suspendovanim igračima će biti skinuta suspenzija?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oni ostaju i dalje suspendovani do daljenjeg, vidjet ćemo u narednim danima, vjerujem da ćemo ih vratiti u ponedjeljak u trenažni proces. Za utakmicu protiv Sarajeva nemam Dedića, Jusića, Heću i Salčinovića, te ako im se ne skine suspenzija nećemo imati dovoljan broj igrača za narednu utakmicu. Kada su u pitanju novi igrači Ajan, će biti u konkurenciji za narednu utakmicu, dok će se još sačekati sa Jevftićem oko njegovog nastupa za Čelik", kazao je Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi