Poraz Zeničana u Vitezu

Beganović: Ishod utakmice nažalost je odlučio jedan prekid

D. Kurbegović, foto: Mahir Sarajlić

Nogometaši Čelika poraženi su u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone, a Zeničani su doživjeli minimalan poraz na gostovanju kod Viteza.

"Izgubili smo po prvi put komšijski derbi otkako se igra Premijer liga. Prije svega čestitao bih Vitezu na pobjedi i osvojena tri boda, a mogu reći da smo utakmicu izgubili bez nekih prilika. Ishod ovoga meča odlučio je nažalost jedan prekid. Naši momci su se trudili i borili, mislim da su dali svoj maksimum na terenu. Rezultat je izostao ali se nadam da će u narednim utakmicama to biti bolje", rekao je Elvedin Beganović, prvi pomoćnik šefa stručnog štaba NK Čelik.

U sastavu Čelika u meču sa Vitezom bilo je nekoliko rotacija u odnosu na tim koji je uigravan tokom priprema.

"Hećo na pripremnim utakmicama nije prikazao ono što se očekivalo od njega, tako da je tu došlo do promjene, a Bajraktarević se pokazao kao najbolje rješenje u ovom momentu jer u ovom trenutku imamo dosta problema upravo na toj poziciji desnog bočnog", istakao je Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.