Trener Čelika uoči Drine

Beganović: Nećemo dozvoliti iznenađenje kao prošle sezone

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Zenici dočekati ekipu zvorničke Drine.

Biće to sigurno zanimljiva utakmica, jer crno-crveni žele nastaviti sa sjajnim partijama, dok gosti na Bilino polje dolaze s dva vezana poraza na početku prvenstva i željom da u Zenici osvoje svoje prve bodove u novoj sezoni Premijer lige.

Trener Čelika Elvedin Beganović uoči sutrašnje utakmice je optimističan, ali uz maksimalnu dozu respekta prema ekipi iz Zvornika.

"Drina je sigurno nezgodna ekipa, prije svega su velika nepoznanica jer su dosta promijenili ekipu. Istina je da su i ovdje prošle sezone napravili senzaciju i pobijedili, ali ovaj put im nećemo dozvoliti iznenađenje. Maksimalno respektujemo narednog protivnika, ali vjerujem u naše igrače, koji su željni novih dokazivanja i pozitivnih rezultata. Mi smo 12 utakmica bez poraza i želimo da nastavimo taj niz", nada se Beganović.

 Kada je u pitanju igrački kadar, neće biti promjena u početnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 "Od nedjelje nam se pridružio i Igor Radovanović, on nije spreman, ali vidjet ćemo hoće li konkurisati za sutrašnju utakmicu. Imamo slatke muke kada je u pitanju sastav, jer sada imamo malo širi roster, ali ekipa koja pravi uspjehe neće se mijenjati. Sutra će početi ekipa, koja je pobijedila Slobodu, te izvukla bod protiv Olimpica u Sarajevu. Vjerujem da ćemo sutra uz maksimalan pristup ostvariti novu pobjedu i nastaviti pozitivan niz", kazao je Beganović.

 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.