Beganović: Poziv selektora za mene predstavlja veliku čast

Napadač Metalleghea iz Jajca

Beganović: Poziv selektora za mene predstavlja veliku čast

S. Mlaćo

Među mladim reprezentativcima BiH pozvanim za naredno okupljanje nalazi se i Dženis Beganović, napadač Metalleghea iz Jajca na posudbi iz FK Željezničar.

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine ulazi u novi kvalifikacioni ciklus utakmicom sa Lihtenštajnom koja će biti odigrana 28. marta u 15:00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

"Poziv selektora za mene predstavlja veliku čast i radost. Nadam se da ću opravdati njegov poziv što će mi dati dodatni motiv da u nastavku sezonu u dresu Kraljeva pokažem još bolje igre, a prva prilika je subotnji duel u Mostaru sa Zrinjskim", istakao je Dženis Beganović koje je ove zime stigao u Jajce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe će u subotu u goste lideru na tabeli Zrinjskom, a izabranici Mate Neretljaka trenutno se nalaze na desetom mjestu sa 18 osvojeni bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi