Šef struke Zeničana za SportSport.ba

Beganović: Vjerujem da će Bureković ostati u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Kamberovića polju u Zenici odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv NK Vitez. Rezultat na kraju utakmice bio je 0:0, a crno-crveni su diktirali tempo nekih 60-tak minuta utakmice i bili bolji protivnik.

Na kraju prijateljskog susreta ovih klubova razgovarali smo sa šefom struke Čelika Elvedinom Beganovićem, koji je komentarisao današnju utakmicu, te se osvrnuo na igrački kadar koji je trenutno u klubu.

"Kada je u pitanju današnja utakmica, mogu biti zadovoljan sa prvih 60 minuta, imali smo dosta dobar ritam, posjed lopte, te smo stvorili tri veoma dobre prilike za gol, koje nažalost nismo iskoristili. Isto tako ekipi Viteza nismo dozvolili da naprave neke šanse za gol, a momci koji su ušli u drugom poluvremenu, te ovi koji su na probi uspjeli su održati rezultat i na kraju možemo biti zadovoljni. Danas smo nastupili i bez dva igrača Semira Pezera, koji se oporavlja od povrede, dok je Fenanu Salčinoviću zabranjeno da igra na plastičnoj podlozi", ističe Beganović.

Špekuliše se o odlascima Čolića u Zrinjski i Burekovića u Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas su nastupili i Bureković i Čolić, tako da ja s njima radim kao da su još članovi kluba, ja nemam nikakvih informacija da će nas napustiti. Oni su za mene još igrači Čelika, ja vjerujem da će Bureković ostati u klubu do kraja ugovora", kazao je za SportSport.ba Elvedin Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije