Beganović: Želimo biti proizvođači svojih igrača

Kadeti Travnika osvojili jesenju titulu

Beganović: Želimo biti proizvođači svojih igrača

S. Mlaćo

Kadeti NK Travnik jučerašnjom pobjedom nad Borcem iz Jelaha (3:0) ovjerili su titulu jesenjeg prvaka u Omladinskoj ligi Centar grupa "B".

Mladi Veziri su pokazali najviše, te iza sebe ostavili vršnjake iz Žepča, Rudara, Iskre...

"Prije svega želim da čestitam momcima na zasluženom prvom mjestu u kategoriji kadeta, a uložili smo mnogo truda i znanja svi skupa da vratimo omladinski pogon NK Travnik gdje mu je mjesto. Uspio sam za kratko vrijeme svoju filozofiju o radu omladinskog pogona prenijeti na trenere koji rade u omladinskom pogonu, a prije svega primarni cilj je da pravimo zdrave ličnosti za društvo, te da budemo proivođači svojih igrača što se ubrzo pokazalo jako uspješno i korisno. Već sada imamo u seniorskom timu pet igrača koji su produkt rada našeg omladinskog pogona, ističe za naš portal rukovodioc u omladinskom pogonu NK Travnik Adnan Beganović.

"Mislim da je to pravi i ispravni put, kojeg ćemo se držati u budućnosti. Napravili smo mnogo i ne mislimo stati na ovome. Ima još stvari koje ćemo popraviti u skorijoj budućnosti  kako bi naši članovi mogi raditi i boraviti u što boljim uslovima za rad, dodao je Beganović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi