Begić, Baković i Pilav posjetili bh. kadete
FOTO: nsfbih.ba

Uručili im prigodne poklone

Begić, Baković i Pilav posjetili bh. kadete

S. Mlaćo

Predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, generalni sekretar Jasmin Baković i izvršni direktori za sport, odnosno administraciju Elmir Pilav i Adnan Džemidžić posjetili su danas u Trening centru u Zenici kadetske reprezentativce Bosne i Hercegovine koji se spremaju za Evropski šampionat.

Begić je čestitao igračima i stručnom štabu plasman na veliko takmičenje i istakao da su ovi mladi fudbaleri budućnost bh fudbala, te da je rezultat koji su ostvarili veliki uspjeh i za našu zemlju.

Baković je rekao da će se na ovim igračima graditi planovi za budućnost i da ih vidimo jednog dana u „A“ selekciji. Takođe je istakao da će reprezentacija imati punu podršku Saveza tokom priprema, kao i na Evropskom šampionatu.

Prigodnim govorom prisutne su pozdravili Pilav i Džemidžić koji su takođe čestitali svima na velikom uspjehu.

Na kraju posjete predsjednik Begić je našim kadetskim reprezentativcima uručio poklone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi