Begić: Bh. fudbal ima još mnogo prostora za napredak

Predsjednik N/FSBiH

Begić: Bh. fudbal ima još mnogo prostora za napredak

Nakon uvodnog obraćanja gostiju na redovnoj godišnjoj Skupštini N/FSBiH, riječ je preuzeo predsjednik Saveza, Elvedin Begić.

"Ovdje među nama ima i ljudi koji podržavaju naš rad, ali ima onih i koji ga ne podržavaju. Ima i onih trećih koji pričaju drugu priču kada se spuste zavjese. Mi se ne smijemo osvrtati na pojedince i interesne grupe. Mi prepoznajemo takve i mislimo kako imamo mnogo prostora za napredak bh. fudbala. Imamo put i viziju i možemo se nadati boljem u našem fudbalu", istakao je Elvedin Begić, predsjednik N/FSBiH, te dodao:

"Ja vas molim da danas zauzmemo stav koji će biti realan. Ovakvi skupovi nas ponekad sjećaju i na prijatelje koje imamo, jer fudbal sklapa prijateljstva, ali ponekad nam zavist i ljubomora uzimaju prijatelje, a ponekad i smrt. Od naše posljednje sjednice ostali smo bez jednog od velikana bh. fudbala, Ibrahima Biogradilića".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.