"Uspješna godina za NFSBiH"

Begić: Bilo je puno problema, ali znali smo ih riješiti

E. Škorić, foto: Mahir Sarajlić

U Zenici je Nogometni savez Bosne i Hercegovine održao danas press konferenciju.

Na istoj je predsjednik Saveza Elvedin Begić sumirao 2014. godinu, ocijenivši je kao uspješnu zbog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. 

“Ova godina je još malo pa iza nas. Bilo je puno aktivnosti, ali kada se sve sabere, možemo reći da je ovo za nas bila dobra godina. Imali smo dosta aktivnosti prilikom samog odlaska na SP, učešća na Mundijalu, u našoj Premijer ligi, kod ostalih selekcija…”, kazao je Begić, dodavši:

“Bilo je puno problema, ali znali smo im se suprostaviti. Jedan od problema je svakako i rezultatska kriza koja je bila na početku ovih kvalifikacija. Ta kriza ili taj problem je doveo do određenih promjena i najznačajnija promjena je svakako na mjesto selektora A selekcije. Ono što je vrlo važno, IO je jednoglasno donio odluku o imenovanju novog selektora”.

Begić je za kraj zaželio svima sretne praznike, te zamolio novinare za podršku  iu narednom periodu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.