Begić: Ponosan sam na uspjeh reprezentacije u Japanu

Predsjednik N/FS BiH

Begić: Ponosan sam na uspjeh reprezentacije u Japanu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je osvojila Kirin kup u Japanu.

Naša selekcija je u finalnoj utakmici nakon preokreta sa 2:1 savladala reprezentaciju Japana. Predsjednik N/FS BiH Elvedin Begić nakon utakmice izjavio je da je ponosan na ovaj uspjeh reprezentacije.

"Čestitam stručnom štabu i igračima na osvojenom Kupu. Napravili su historijski uspjeh i došli do prvog trofeja. Ovo je još jedan dokaz da N/FS BiH u svim segmentima ima definisan plan, strategiju, kao i svoje vizije i ciljeve. Učešće na Kirin kupu i podrška selektoru da sa izmjenjenim timom pokuša nešto napraviti je takođe pokazatelj da smo na pravom putu", rekao je Begić, te dodao:

"Mnogo su nas kritikovali zbog učešća na Kirin kupu i ovaj trofej je sigurno opomena svima koji neargumentovano napadaju Savez. Zahvaljujem se još jednom selektoru koji ima maksimalnu podršku od strane našeg Izvršnog odbora i igračima koji su otvorili sebi vrata reprezentacije i pokazali da se na njih može računati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi