Begić posjetio mlade reprezentativce BiH u Zenici

Predsjednik N/FSBiH

Begić posjetio mlade reprezentativce BiH u Zenici

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine vrijedno treniraju i spremaju se za narednu utakmicu. 

Nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izabranicima Vinka Marinovića donosi duel sa reprezentacijom Rumunije, a utakmica će biti odigrana 1. septembra u Trening centru N/FSBiH u Zenici. 

Bazu U21 selekcije Bosne i Hercegovine jučer su posjetili predsjednik N/FSBiH Elvedin Begić i izvršni direktor sektora za administraciju Adnan Džemidžić. 

Predsjednik Begić je informisan o toku priprema za ovu veoma važnu utakmicu naše reprezentacije, kao i planu rada za predstojeće utakmice u ovim kvalifikacijama. U razgovoru sa selektorom Vinkom Marinovićem i stručnim štabom iskazana je puna podrška ispunjenju cilja naše mlade reprezentacije, plasmana na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu 2019. godine.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti