Begić: Puno je optimizma

Član Komiteta za normalizaciju N/FSBiH

Begić: Puno je optimizma

Elvedin Begić, član Komiteta za normalizaciju Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, u kraćem razgovoru za naš portal iz Beča istakao je kako vlada veliki optimizam uoči održavanja Skupštine.

Sjednica Komiteta za normalizaciju Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je održana u Beču na kojoj je za predsjednika izabran Ivica osim, a za potpredsjednika Darko Ljubojević.

"Znate činjenice da je Ivica Osim izabran za predsjednika, a Darko Ljubojević za potpredsjednika Komiteta za normmalizaciju mnogo govori. Puno je optimizma među svima, nadamo se najboljem na Skupštini 26. maja", rekao je Begić za SportSport.ba, dodavši:

"Sjednica je prošla odlično, u toleranciji, sa dosta zajedničkih stavova... Zaista, veliki optimizam vlada. Smatram da možemo dosta toga uraditi do Skupštine i da će Statut biti usvojen".

Skupština će se održati 26. maja na kojoj će se morati usvojiti prijedlozi UEFA-e i FIFA-e. U suprototnom, uslijedit će potpuna jednogodišnja suspenzija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.