Bh. golman nakon utakmice u Zenici

Begović: Hvala Bogu pa smo u pravo vrijeme dali gol

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je večeras na Bilinom polju pobjedu protiv Kipra (2:0). 

U utakmici trećeg kola kvalifikacija za SP naša selekcija bila je bolja od Kiprana sa 2:0, a oba gola za naš tim postigao je Edin Džeko. Asmir Begović je nakon utakmice izjavio da je zadovoljan večerašnjom pobjedom.

"Očekivali smo tešku utakmicu, znamo od prošlih kvalifikacija da su nezgodna ekipa. Teren i kiša su još dodatno utjecali na to. Ipak, hvala Bogu na vrijeme smo zabili gol. U prvom dijelu smo dosta dobro igrali i bilo je bitno da tako nastavimo i vjerujemo da će se to isplatiti", rekao je Begović, te dodao:

"Grčka? Teška utakmica, znamo šta nas čeka u Grčkoj. Ipak, ima još dosta utakmica u kvalifikacijama i za nas, a i za njih. Sve je još otvoreno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi