Asmir Begović nakon Gibraltara

Begović: Nadam se da će nam Belgija večeras pomoći

E. Čaušević

Bosna i Hercegovina večeras je rutinski savladala Gibraltar rezultatom 5:0 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Kapiten bh. reprezentacije Asmir Begović nije imao previše posla među stativama, te je očekivano bio zadovoljan nakon utakmice. 

"Odradili smo profesionalan posao i izvukli dobar rezultat. U utorak imamo utakmicu protiv  Albanije gdje ćemo vidjeti neke stvari i onda u junu protiv Grčke želimo igrati u dobroj atmosferi i nadamo se pozitivnom ishodu", rekao je Begović.

Golman Chelseaja osvrnuo se i na večerašnji derbi grupe između Belgije i Grčke.

"Nadam se da će nam večeras Belgija pomoći da se vratimo u dobru poziciju na tabeli", rekao je Begović, te je priznao da je biti zadovoljan novim igračima u reprezentaciji. 

"Novi igrači su odradili dobar posao. Atmosfera je bila dobra, dobro smo radili i nadam se da imaju dobru budućnost u ovoj reprezentaciju".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bh. golman nije siguran da li će u utorak braniti za BiH protiv Albanije.

"Ne znam da li ću igrati u utorak, bit će kako selektor odluči", zaključne su riječi Begovića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti