Prvi golman našeg nacionalnog tima pred utakmicu sa Velsom

Begović: Nadam se da ćemo sačuvati svoju mrežu

T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu u Cardiffu odmjeriti snage sa reprezentacijom Velsa. 

Naš nacionalni tim u Cardiff je stigao pod imperativom pobjede, a selektor Sušić vjeruje kako njegovi izabranici mogu do sva tri boda. Asmir Begović se nada da će sačuvati svoju mrežu. 

"Ovo je jako važna utakmica za nas, jer ne želimo već nakon dva kola zaostati mnogo. Bit će teška utakmica, ali borit ćemo se," rekao je Begović i dodao: 

"Bale je opasan igrač, ali oni imaju još dobrih igrača i ne smijemo im dati previše prostora zato što će naša pažnja biti usmjerena na Balea. Bale je jako dobro radio tokom svoje karijere i napravio je mnogo. Radujem se utakmici protiv njega, ali se nadam da ću sačuvati svoju mrežu," rekao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti