Begović se dirljivom porukom oprostio od Ibiševića
Foto: EPA

Oglasio se golman BiH

Begović se dirljivom porukom oprostio od Ibiševića

Asmir Begović oprostio se od Vedada Ibiševića koji je nakon deset godina odlučio staviti tačku na svoju priču u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Ovu odluku Ibišević je saopštio danas na druženju sa novinarima, a to je, očekivano, izazvalo reakciju i njegovih sada već bivših saigrača. Emotivnu poruku uputio je i Asmir Begović. 

"Vedade prijatelju, hvala na svemu što si napravio za našu reprezentaciju i našu zemlju. Bila je čast dijeliti svlačionicu s tobom i sudjelovati u nekim od najvećih pobjeda našeg fudbala u historiji. Bez tebe ništa od toga ne bi bilo moguće! Malo je tako dobrih fudbalera a još manje tako dobrih ljudi. Želim ti svu sreću u nastavku karijere i znam da ćeš biti najveći navijač reprezentacije", napisao je Begović na društvenim mrežama. 

Vedad će ostati upamćen kao golgeter koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo i kao igrač koji je postigao prvi gol za bh. selekciju u velikim takmičenjima. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi