Begović: Teška i besana noć je iza nas

Razočaran i bh. golman

Begović: Teška i besana noć je iza nas

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović nakon poraza u Dublinu oglasio se na društvenoj mreži Facebook. 

Naš nacionalni tim u uzvratnoj utakmici baraža poražen je od Republike Irske rezultatom 2:0, a svoje razočarenje poslije neuspjeha nije mogao sakriti ni odlični golman Asmir Begović.

"Teška i besana noć je iza nas. Silno smo željeli pobjedu i plasman na još jedno veliko takmičenje, ali nažalost sinoć smo bili ispod našeg nivoa. Irskoj čestitke, želim im svu sreću u Francuskoj", napisao je golman Chelseaja na svojoj oficijalnoj stranici. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, Begović je na dablinskom Aviva stadionu primio dva pogotka koja je postigao njegov bivši saigrač iz Stoke Cityja Jonathan Walters. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.