Begović: Važno je da svi budemo uz novog selektora

Iz Engleske za SportSport.ba

Begović: Važno je da svi budemo uz novog selektora

E. Škorić

Asmir Begović, golman bh. reprezentacije, u razgovoru za SportSport.ba poslao je novom selektoru Mehmedu Baždareviću tople riječi dobrodošlice.

“Drago mi je što smo dobili selektora. Želim puno sreće gospodinu Baždareviću. Znam da je bio veliki igrač, da je dobro radio kao trener u Francuskoj, pa ne sumnjam da će donijeti pozitivne stvari u reprezentaciju”, kazao je Begović za SportSport.ba, dodavši:

“Važno je da svi igrači, svi ljudi u reprezentaciji i svi navijači budu uz novog selektora. Potrebno je da smo svi zajedno. Nadam se da će Baždarević svojim potezima dodatno ‘srediti’ stvari i da ćemo uspjeti napraviti rezultat koji očekujemo”.

Dok smo razgovarali telefonom, Begović se vraćao kući nakon utakmice sa Crystal Palaceom, u kojoj je njegov klub osvojio bod, odigravši 1:1.

"Još jedan bod, zadovoljni smo. Mogli smo i do pobjede, ali najvažnije da nastavljamo sakupljati bodove", dodao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.