Bekić: Danas ćemo se revanširati Travniku

Napadač Sarajeva uoči utakmice sa Vezirima

Bekić: Danas ćemo se revanširati Travniku

Fudbalski klub Sarajevo danas će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine ugostiti NK Travnik.

Amer Bekić, napadač Sarajeva, još uvijek nije dobio pravu priliku. Protiv Travnika može postići svoj prvijenac u bordo dresu, ali ističe kako su tri boda najvažnija. 

"Vjerujem da ćemo prikazati igru kakva se od nas i očekuje. Znamo da nam neće biti jednostavno, što smo vidjeli i u prvenstvenom duelu, kada je Travnik izvukao 2:2 na Koševu," kaže Bekić i dodaje: 

"Ipak mislim da ćemo se danas revanširati, te da ćemo uz pomoć naših navijača ostvariti pobjedu koja nam garantuje miran revanš," riječi su Bekića. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.