Bekić: Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja

Amer Bekić pojačao Sarajevo

Bekić: Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja

A. Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, te bivši fudbaler Slobode i Zrinjskog, Amer Bekić, pojačao je redove Sarajeva.

Amer Bekić je sa premijerligašem s Koševa potpisao trogodišnji ugovor, a u razgovoru za naš portal je istakao da je sretan zbog dolaska u Sarajevo i da je uvjeren da će opravdati očekivanja čelnih ljudi kluba i navijača.

"Sretan sam zbog dolaska u Sarajevo. Nadam se da ću opravdati očekivanja čelnika kluba, te navijača. Daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerene, a nadam se da ću svojim golovima pomoći timu da ostvari svoje zacrtane ciljeve", istakao je Bekić za SportSport.ba.

Nekadašnji fudbaler Slobode i Zrinjskog pratio je igre svog novog kluba, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi.

"Gledao sam nekoliko utakmica u Premijer ligi, te u Evropi. Mislim da je ekipa dosta dobra, te da će uz moju pomoć pružati još bolje igre. Nikog ne smijemo potcijeniti, biće teško doći do titule, no mislim da imamo snage za to. Ponavljam, drago mi je što sam došao u veliki bh. klub i potrudit ću se da ispunim očekivanja", dodao je Bekić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.