Bekić i Pidro propustili novi trening bordo tima

Veoma dobra atmosfera među nogometašima

Bekić i Pidro propustili novi trening bordo tima

S. Mlaćo

Danas je održan treći trening FK Sarajevo u 2017. godini, a izabranici Mehmeda Janjoša veoma ozbiljno su pristupili svim obavezama, dok je na samom treningu vladala dobra atmosfera.

Danas, kao i jučer, igralo se na dva gola, a u trenažnom procesu su svi igrači, osim Almira Bekića i Selmira Pidre, mladog člana Akademije FK Sarajevo. Bekić i Pidro su prehlađeni, ali se vrlo brzo očekuje njihov povratak.

I na današnjem treningu prisustvovao je Haris Duljević, koji se prema pisanju njemačkih medija povezuje sa Eintracht Frankfurtom i HSV-om, ali do konkretnog dogovora još uvijek nije došlo. 

Iz struke bordo tima već ranije su istakli da je ovom sjajnom fudbaleru ponuđen novi ugovor, te da očekuju da on i potpiše, ukoliko ne dobije pravu ponudu za odlazak. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlazak u stalnu pripremnu bazu, hercegovački gradić Čitluk, planiran je za 21. januar, a bordo momci tamo će boraviti  do 29. januara. Nakon Čitluka, 1. februara bordo ekspedicija putuje u Antaliju, a generalka pred početak drugog dijela sezone planirana je za 19. februar. Satnica i lokacije će biti poznata naknadno. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi