Bekić: Imamo dobar rezultat, Travnik je nezgodna ekipa

Lijevi bek FK Sarajevo pred revanš Kupa

Bekić: Imamo dobar rezultat, Travnik je nezgodna ekipa

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva u srijedu će u revanš susretu četvrfinala Kupa naše zemlje odmjeriti snage sa NK Travnik.

 U prvom susretu izabranici Mehmeda Janjoša su slavili sa 2:0, te imaju veoma dobru prednost pred revanš na Piroti.

Lijevi bek bordo tima Almir Bekić svjestan je da još ništa nije gotovo, a prvo se osvrnuo na subotnju pobjedu nad Širokim Brijegom (2:0).

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sigurno da mogu biti zadovoljan našim nastupom. Znali smo da nas čeka vrlo teška utakmica i tako se ispostavilo. Bez obzira na našu dominaciju na terenu, ipak je bila zahtjevna utakmica. Smatram da smo zasluženo pobijedili. Ispunili smo dogovor iz svlačionice i zadatke koje je pred nas stavio šef stručnog štaba i smatram da je utakmica bila dobra. Drago mi je što smo osvojili tri boda", kazao je Bekić za službenu stranicu FK Sarajevo, dodavši:

"Što se tiče utakmice protiv Travnika, činjenica je da imamo dobar rezultat poslije prve utakmice, ali nećemo ništa prepustiti slučaju. Travnik je nezgodna ekipa, koja igra dobro u ovoj sezoni. Uz to, treba dodati i da igramo na gostujućem terenu, ali smatram da imamo jednu jako dobru situaciju uoči uzvratne utakmice, te da ćemo ostvariti naš cilj, a to je plasman u polufinale Kupa".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi